Top

Konečně nové brýle!

Dobré ráno, ráda bych teď najela zase na systém, který jsem měla ještě před vánočními svátky – články ráno.

Víc z vás mi psalo, že jim tak čtení vyhovovalo víc, a tím, že se nyní snažím psát tak 2x týdně (chtěla bych psát obden, haha), tak se budu snažit svůj program článkům v 7:00 přizpůsobit.

Sama bych to nečekala, ale tradá – mám brýle a vidím. Byla to docela prekérka, ale v moment, kdy už jsme to chtěli vzdát a chtěli vzít „prostě nějaký“, jsme sjeli na nákup a na kukačku se zastavili ještě v Grand Optical v Arkádách. Na první dobrou jsem si tam zamilovala jedny pánský zlatý, ale to bych nebyla já, abych si nevybrala obří brýle (který mi z tý funkční strany, ne úplně seděly, haha). Vzhledem k tomu, že jsem si už s brýlema užila dost, dala jsem „štýl“ stranou 😀 a nechala jsem si odborně poradit (od víc lidí samozřejmě). Už jsem si myslela, že mám smůlu, všechny brýle mi byly velké, nebo mi padaly z nosu, ale měli jsme strašný štěstí – nejmilejší slečna prodavačka za moment vytáhla ještě tyhle menší podpultovky za skvělou cenu. No a bylo jasno! 🙂 Nechtěla jsem do brýlí vrážet moc peněz, takže jsem se hodně dívala na cenu, haha, tak snad nevypadám jak úplnej trouba, ale i kdyby trouba, šťastnej trouba!

Nechtěla jsem do brýlí vrážet moc peněz, přeci jen to beru jako dočasné řešení. Zatím mám brýle třetí den a stále je to pro mě docela nezvyk, ale věřím, že si to sedne a hlavně, že to taky uteče!!

Mějte krásné úterý, xx.

za ostrý svět

za kafíčko

za pocit radosti

No Comments

Post a Comment

ss[yikes-mailchimp form=“1″]