Top

Black Friday

Dobré ráno,

včera se v Americe slavil Thanksgiving Day, což znamená, že je dneska Black Friday – doslova marketingová akce, která se koná i u nás – ačkoliv ne tak úplně.

Dávejte si na BF ceny ale pozor, ve většině obchodů sice seženete zboží v akci s nálepkou sleva, ale v porovnání s cenou před měsícem (ještě před navýšením a opětovným snížením) se o levnější produkt většinou nejedná. Ale jasně, neplatí to tak úplně vždycky. Jen je potřeba nad tím přemýšlet, využít třeba vývojové grafy na Heurece, nebo mít delší dobu v malíku zboží, které byste si rádi koupili.

Minulý rok jsem si za fajn cenu pořídila sluneční brýle, které snad od té doby stále nosím (i v zimě a skoro i ve tmě :D) a nevyměnila jsem je zatím za jiné. 🙂 Jinak jsme si nic nekoupili, a tak – s mírou – to bude snad i letos.

I když je pravda, že na nějaké věci, hlavně z businessové stránky čekáme. Potřebujeme si objednat pár vychytávek, které dnes vyjdou o něco levněji.

Co se týká osobních věcí, přemýšlím ještě nad pár věcmi. 🙂 Ale doufám, že se nenechám strhnout touhle lavinou konzumu – vždyť přeci – míň je víc.

Plánujete si dnes něco pořídit? Jak to máte se slevami vy? 🙂

Hezký den, xx.

za pevnou vůli – dnes neutrácet a šetřit!

za jasný den bez věčně špinavých skel v brýlích

za pozitivní energii, která se ve mně po pár horších týdnech zase objevila

No Comments

Post a Comment

ss[yikes-mailchimp form=“1″]