Top

Pocit bezpečí

Krásné ráno,

včera odpoledne jsem si udělali výlet za Prahu a skončili v příjemném bistru – Bistro&Cafe Příběh. Moc se nám líbila hlavně atmosféra, která z místa dýchala, tak pokud někdy budete projíždět Týncem nad Sázavou, určitě se zastavte.

V Týnci jsme potom ještě nakoupili a pak jeli konečně do kina, do kterého jsme se už pár dní chystali.

No, WOW, ještě teď mám smíšené pocity. Na jednu stranu mi Joker přišel jako naprosto geniální film s nepřekonatelným hereckým výkonem hlavní postavy, na druhou stranu jsem odcházela naprosto zlomená, šokovaná s obavami, zdali film bude mít třeba i nějaký další dopad.

Zahrané je to naprosto báječně a pokud nejste citlivky, určitě na film běžte – stojí to za to. Pokud jste citliví a máte v sobě strach, raději si něco málo přečtěte předem.

Ale i tak, zpětně, bylo to geniální, a že jsem stresař a bála jsem se – hlavně toho, že věci ve filmu nejsou ani tolik sci-fi, ale jde o reálné problémy, které mohou z jádra zla vyústit.


za zdravé vlasy od Olinky, skoro z jako z katalogu, haha
U Oli jsem byla poprvé a poprvé jsem od kadeřnice odcházela s radostí. Olinka je špička v oboru a navíc jedna z nejmilejších bytostí. Působí v salonu Abigail Style (Praha 7 – mezi zastávkami „Kamenická“ a „Letenské náměstí“). Práci a celý servis, který trval něco přes 5 hodin, moc doporučuji!

za nově objevená místa

za pocit bezpečí, když mám strach

No Comments

Post a Comment

ss[yikes-mailchimp form=“1″]