Top

Doma, jupí!

Krásné ráno,

dnes už konečně z domova! Jak moc jsem se těšila zase na svůj polštář a postel. Tak už konečně, jupí.

Dnes mám v plánu nic moc nedělat, haha. Ráda bych se ale ráno vydala na trhy, tak uvidím, jak mi tento plán vyjde, ale pokud se z postele nevykopu, tak se vinit nebudu. 🙂 Odpoledne bychom si chtěli jít jen zacvičit, potom něco málo popracovat a večer někam na večeři a asi do kina – alespoň to tak plánujeme. Slyšeli jsme z několika stran, že nový Joker prý stojí za to. Nebyli jste na tomto filmu náhodou v kině? 🙂 Nechystáte se? A jaké jsou Vaše plány na prodloužený víkend?

Ačkoliv mám podzimní časy z celého roku nejraději, moje kůže má (jako každý rok) zcela opačný názor. Od malička trpím atopickým ekzémem a nyní, díky skokům – teplo, zima – a taky díky dalším elementům, mi začínají vznikat suchá ložiska a mám i chvilky, kdy bych si celý krk nejraději rozdrbala. Ale snažím se si na sebe bez umytí rukou nesahatnepodléhat těm záchvatům – škrábání – když něco svědí.

Pár let zpět jsem měla atopický ekzém v šileném stavu, hlavně v jamkách (pod koleny, ale i na rukou), na krku, ale i v oční oblastitam to bylo asi nejhorší. Atopický ekzém není přenosný, ale pokud jím trpíte, tak většinou neodejde. Jde si ale najít určitou (svou) cestu a eliminovat tak jeho výskyt. 🙂 Pokud budete chtít, mohu Vám něco o tomto běhu na dlouhou trať napsat. Třeba i tipy, které pomohly mně.

Teď se jdu celá doslova naolejovat kokosovým a grepovým olejem a jdu se zahrabat k seriálu. Nový díl This is us (HAHA! 😀) na mě čeká a můj ME TIME právě začíná.

Hezký víkend!

za sbalené saky paky a cestu zpět domů

za svíčkovou, po 3 letech mňam! 😀 i když jsem se poprala jen s jedním knedlíkem, haha! 🙁

za kokosový olej, který od nejhoršího pomůže

No Comments

Post a Comment

ss[yikes-mailchimp form=“1″]