Top

Bee Kind

Klingande – Jubel

Přeji Vám dobré ráno,

já mám ještě večer a usedám k psaní, zatímco máme zeleninu v troubě. Zrovna jsem dokrájela hromadu ošklivky, kterou kupuji úplně nejradši -nejen proto, že brambory mají tvar srdíčka a mrkve se drží za nohy, haha.
Navíc jsem včera na balkoně objevila řepu, na kterou jsem – jaksi – zapomněla, ale je to řepa domácí od mojí Léni ze zahrádky (ahoj Leni!), a tak jsem ji k zelenině ošklivce ještě nakrájela, i když byla místama už dost zcvrklá, haha.

V poslední době jsme si oblíbila zapečenou zeleninu na všechny způsoby, je to jednoduchý způsob zdravé přílohy, po které mi večer není těžko.

V tyto měsíce se hodně snažím vařit s dýní a řepou, ale přidávám i ostatní zeleninu.

Dnes máme směs řepy, mrkve, celeru a papriky. 🙂 Vše je jen zakápnuté olivovým olejem a posypané kořením na zeleninu a solí, kterou jsme si přivezli z dovči. Upřímně, jídlo si z dovolených vozím asi úplně nejradši, haha.

Dnes jsem měla vcelku hektický den – alespoň co se práce týká, ale setkala jsem se na oplátku se strašně milými lidmi a navíc mi jeden, úplně cizí pán, přenechal termín na masáž, a to se vůbec neznáme.

A taky se na mě dnes dva lidi jen tak usmáli a kurýr mi popřál hezký den. To je radosti.

Znáte ten citát, že cestování je jediná věci, za kterou i když zaplatíte, tak Vás obohatí?! Je to pravda a jasný souhlas, ale co takový úsměv na tváři a nebo jen milé chování, to nás nikoho nic nestojí a dokáže nejenom zlepšit náladu nám, ale třeba i dost obohatit den či dokonce pomoci někomu druhému.

Někdy je to těžké, se na druhé smát nebo jim popřát krásný den, když ten náš stál třeba za prd. Ale berte to tak, že energie nemá začátek ani konec, ale osciluje stále kolem nás všech!

Mějte pěkný den, xx.

za milé chování od úplně cizích lidí

za zeleninu ošklivku, která je stejně nejhezčí

za řepu domácí – ze zahrádky –

No Comments

Post a Comment

ss[yikes-mailchimp form=“1″]